Ayurveda masszázs

Az Ájurvéda (Ayurveda) ősi, több mint ötezer éves bölcsessége képessé teszi az embert arra, hogy visszanyerje a Természettel való összhangot, a testi és lelki harmóniát, és megteremtse az egészséget. Az Ájurvédikus eljárások kiváló segítséget nyújthatnak ebben. Az Ájurvédikus orvoslás nagy hangsúlyt helyez a megelőzésre, az egészség fenntartására. A legtöbb betegség kialakulása rendszeres Ájurvédikus masszázzsal megelőzhető. Azok az emberek, akiket rendszeresen masszíroznak, boldogabb, kiegyensúlyozottabb, békésebb, mégis aktívabb életet élnek, és az immunrendszerük is erősebb. A betegségben szenvedők pedig gyorsabban gyógyulnak, ha Ájurvédikus masszázst kapnak, mert az egész szervezetre, testre és lélekre egyaránt jó hatással van a kezelés.

Indiában az édesanyák már csecsemő koruktól fogva masszírozzák gyermekeiket. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy azoknak a babáknak, akiket masszírozott édesanyjuk, több mint 40 százalékkal gyorsabban gyarapodott a testük. (A masszázst nem kapó kontrollcsoport babái is ugyanazt a mennyiségű anyatejet kapták, mint a masszírozott babák.)

 

Az ájurvédikus masszázs előnyei
 1. Nyugtatja a váta dósát és ezáltal stabilizálja az idegrendszert.

 2. Harmonizálja a pitta dósát, segíti az emésztést és támogatja az Agnit, az emésztés tüzét.

 3. Egyensúlyba hozza a kapha dósát.

 4. Segít a srótáknak, a szervezet mikrocirkulációs csatornáinak tisztán tartásában, a dugulások megszüntetésében fontos szerepe van.

 5. Erős méregtelenítő hatása van, segítségével a szervezetben felgyülemlett ámát, a toxikus anyagokat hatékonyan ki lehet üríteni az emberi testből.

 6. Boldogsághormonok, növekedési hormonok és nemi hormonok termelődnek akkor, ha valakit masszíroznak.

 7. A masszázs stresszmentesíti a szervezetet.

 8. Élénkíti a vérkeringést.

 9. Erősíti az idegrendszert.

 10. Erősíti az izmokat.

 11. Széppé és ruganyossá teszi a bőrt.

 12. Jó közérzetet biztosít, vitalizál, energiával tölti fel a testet, békével és nyugalommal a lelket.

 13. A bőrünkön található reflexzónák stimulálásával belső szerveink működését is egyensúlyba hozza.

 14. Akit rendszeresen masszíroznak, annak testében ódzsasz, vagyis boldogsághormon és életenergia termelődik, erősödik az immunrendszere, nő a vitalitása.

A masszázs során az egész test kezelve van az arc, mellkas, has, kezek, hát, lábak és a lábfejek is.

Ára: 90 perc 13.000 Ft

Bejelentkezés: Attak Emese +3630-414-3311